fbpx

Jelentkezési Feltételek

Jelentkezés

Tájékoztatni szeretnénk, hogy amikor megadod a regisztrációhoz szükséges adatokat és utána megnyomod a Jelentkezés gombot, akkor megrendeled a részvételi jegy(ek)et az eseményre.

Átutalásos fizetési módnál az esemény kezdete előtt 5 nap áll rendelkezésre az utalásra, azaz a jelentkezés véglegesítésére.
A ki nem fizetett jelentkezéseket a rendszer az esemény kezdete előtt 3 nappal automatikusan törli. 

Helyszíni fizetést előre megbeszéltek alapján lehet választani a megadott telefonszámon egyeztetve. A jelenlegi helyzetben inkább az online fizetést javasoljuk.

 

Jelentkezés lemondása, törlése

Amennyiben a jelentkezőnek nem áll módjában a Menő Manó Rajz Stúdió által szervezett rendezvényen részt venni, akkor azt az eseménynél jelzett Lemondási határidőig van lehetősége törölni.

Jelentkezését az oldalunkra belépve (a regisztrációnál megadott felhasználónév és jelszó használatával) a lap alján lévő Jelentkezések linken tudja megtekinteni. A lemondási határidő előtt lehetősége van a 'Jelentkezés törlése' gomb megnyomásával azt lemondani. Amennyiben a jegy(ek)et már kifizette a befizetett összeget visszafizetjük.

Jelentkezési időn belüli lemondás kizárólag betegség miatt lehetséges és ez esetben a már befizetett összeget visszautaljuk.

Amennyiben a Menő Manó Rajz Stúdió által kerül lemondásra az esemény, jelentkezők száma, vagy betegség miatt, akkor az addig befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautaljuk.

A részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, ha a jelentkező a Lemondási határidő után jelzi, vagy egyáltalán nem jelzi lemondási szándékát.

Menő Manó Rajz Stúdió

Egyetlen nap alatt elvezetünk Téged tudatos világodból, egy új világszemlélet kapuit megnyitva, saját kreatív világodba.

Kapcsolat

Menő manó rajz stúdió.

Konkoly Gabriella
+36 20 298 6056

Kiss Andrea

info@menomanorajzstudio.hu

https://menomanorajzstudio.hu/

Hírlevél

Értesítést kérek az új helyszínekről.

1 napos jobb agyféltekés élményrajzolás az ország különböző pontjain.

Minden jog fenntartva © 2020. menomanorajzstudio.hu

Kereső